ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Καλώς ορίσατε στον καλοκαιρινό μας παράδεισο

"Μακεδονία" 

Όταν φτάνετε βλέπετε το πλήρες φωτιζόμενο πάρκινγκ στο οποίο έχουμε  φυτέψει διαφόρων ειδών δεντρα για να μεταμορφωθεί κάποτε σε ενα υπέροχο πάρκο με συντριβάνια, μονοπάτια και παγκάκια.

Στα δεξία σας  θα δείτε το εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου, λίγο παρακάτω στα αριστερά σας θα σας υποδεχτεί ένας κατάλευκος κύκνος λίγο πρίν μπείτε στην ξεχωριστή κεντρική μας αιθουσα... Γιατί ξεχωριστή; Γιατί είναι καλοκαιρινή! Ποιός ο λόγος να πάμε σε μια χειμερινοί αίθουσα το καλοκαίρι...

Ένα απο τα βασικότερα στοιχεία μιας δεξίωσεις είναι η μουσική, οι αιθουσές είναι ειδικά διαμορφωμένες για να έχουν την καλύτερη δυνατή ακουστική γιατί ακόκα και η καλύτερη ορχήστρα δεν θα ακουστεί σωστά αν δεν  υπάρχει σωστή ακουστική στον χόρο..

Αν έχετε καλεσμένους απο μακρία και δεν θα θέλατε να κάνουν το ταξίδη της επιστροφής αμέσος μετά την δεξίωση μπορούμε να σας προσφέρουμε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας για να περάσουν την βραδιά, να ξεκουραστούν και να φύγουν την άλλη μερα με ασφάλεια. Την σουίτα των νεόνυμφων σας την κάνουμε δώρο απο εμάς.

Στις αιθουσές μας έχετε την δυνατότητα να κάνετε την εισοδό σας οσο πιο συναρπαστική μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχει πλυθώρα επιλογών,  μπορείτε να οδηγήσετε ένα καμπριολέ αυτοκίνητο ακριβός μέσα στην πίστα η να μπείτε  χορέυοντας κάτω απο τον φωτισμένο με πυροτεχνήματα ουρανό.

βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει γιατί δεν σταματάμε εδώ, έχουμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη φωτιζόμενη πισίνα γεμάτη συντριβάνια και με μια γέφυρα στην οποία μπορείτε να κόψετε την γαμήλια τουρτα πάνω απο τα γαλανά νερά με την συνοδεία πυροτεχνημάτων και όλα τα βλέματα στραμένα πάνω σας.. Απλά φανταστείτε ένα τέτοιο στιγμιότυπο... Λίγο ακόμα φαντασία; Τι θα λέγατε να οργανώσουμε την βραδιά γύρω απο τη πισίνα; Και γιατί όχι!

Ακριβός απέναντι απο την κεντρική μας αίθουσα υπάρχει ακόμια μια με τις ίδιες δυνατότητες με την μόνη διαφορά οτι έχει καλύτερη θέα προς την πισίνα.

Επίσης υπάρχει και μια μικρή αίθουσα 100 ατόμων για οποια δίποτε εκδήλωση.

Ολα αυτά σε ένα τοπίο γεμάτο πράσινο, γαλανά νερα, συντριβάνια και των γεμάτο συναισθήματα καλοκαιρινό αέρα..

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.